Jobseeker

ONZE VACATURES

We zijn continu op zoek naar talent in verschillende domeinen (Research & Development, Chemische en Farmaceutische Productie, Supply Chain, Finance, IT, Marketing & Sales,…) - mensen die geinspireerd zijn door een passie naar vooruitgang en onze zorg voor patiënten. Dit alles in een globale, waardengedreven groep, die zorgt draagt voor het welzijn van zijn medewerkers. Wil jij hier ook deel van uitmaken?

STAGE OP ONZE CAMPUS

De campus van Janssen is een uitermate boeiende plek om stage te lopen. We verwelkomen elk jaar dan ook meer dan 150 stagiairs in uiteenlopende vakgebieden: van apothekers tot ingenieurs, van technisch tot administratief talent. Een stage is met voorsprong de beste manier om een voorsmaakje te krijgen van werken bij Janssen. En je neemt misschien meteen al een aanloop naar een vaste functie op onze campus.

WAT JE ZEKER MOET WETEN

icon

Maak deel uit van
onze Talent Community

Of je nu spontaan solliciteert, voor een concrete vacature gaat of alvast met ons in contact wil blijven: alles begint bij met deel uit te maken van onze Talent Community.
 

 

 

Als u zich aanmeldt voor onze Talent Community, ontvangt u per e-mail alerts over vacatures die beantwoorden aan je profiel en verwachting  Zo mis je geen enkele interessant kans en kan je meteen reageren. U bepaalt welk type vacatures verzonden worden en hoe vaak u ze wilt ontvangen.

 

icon

Kijk uit
naar feedback

Als je gesolliciteerd hebt, geven we je zo snel mogelijk feedback - in een brief, per e-mail of telefonisch. Goed nieuws? Dan verwachten we je voor een sollicitatiegesprek.

icon

Kom op
gesprek

In deze fase willen we je beter leren kennen en ontdekken wat je ambities en talenten zijn. Je bent dus welkom voor gesprekken met onze HR-mensen en collega’s van de afdeling Aanwervingen. Soms zit er ook al een toekomstige collega mee aan tafel. Stel dus zeker zelf ook vragen, want het is een unieke kans om onze verwachtingen beter te begrijpen. Na die gesprekken leg je overigens nog enkele testen af om te peilen naar je persoonlijkheid en vaardigheden. En daarna … ga je misschien wel aan de slag op onze campus!